Informatie, foto's, video's, verslag van Londen (Verenigd Koninkrijk)

In november speelde mijn favoriete DJ/band, Above & beyond, een concert in de Wembley/SSE-arena in Londen. Het ideale moment om nog eens voor een paar dagen Londen te bezoeken.

Video's

Verslag

  • Dag 1

    We vertrokken (heeeel) vroeg in de ochtend richting de luchthaven van Eindhoven. Van hieruit vlogen we met Ryanair naar Londen Stansted. Normaal zou ik de Eurostar verkiezen, maar de vlucht kostte amper 44 euro heen en terug, een koopje! Nadeel is wel dat de Stansted luchthaven een eindje buiten het centrum ligt en je dus nog een uur met de bus of trein naar het centrum moet. Omwille van de ligging van ons Hostel kozen we voor de bus (A6 - National Express) naar Finchley Road. De trein naar Liverpool Street zou sneller geweest zijn, maar dan zouden we aan de andere kant van de stad uitgekomen zijn. Via de automaat in de luchthaven betaalden we 19 pond per persoon voor de heen- en terugrit.

    Nadat we onze spullen in ons Hostel achterlieten wandelden we naar Hampstead Heath Park voor het uitzicht vanop Parliament Hill. Dit park wordt ook wel kite park genoemd omwille van de vele kinderen die er met vliegers komen vliegen. Het park was groter dan verwacht en je waant je helemaal niet in Londen. Tenzij op de hoogste plaatsen van het park van waar je een mooi uitzicht hebt op heel Londen.

    Volgende bestemming was Primrose Hill, een kleiner park dichter bij het centrum van Londen. En hier was het uitzicht op de stad nog mooier. Na de nodige foto's gemaakt te hebben wandelden we nog door Regent's park op zoek naar een gezellige pub om op te warmen. En dat werd Euston tap vlakbij het St Pancras Station.

    Hierna was het stilaan tijd om af te zakken naar Wembley voor ons concert. Vlakbij het Wembley stadion aten en dronken we nog iets in de Blue Check pub. Klaar voor één van de beste sets die ik al zag van Above & Beyond in de mooie en tot de nok gevulde SSE/Wembley Arena.

Landen

  • Verenigd Koninkrijk

Bezochte plaatsen